Nieuws

Andiman & Co gecertificeerd EN ISO 9001:2015 sinds 11 december 2017

11 dec 2017
Andiman & Co gecertificeerd EN ISO 9001:2015 sinds 11 december 2017

Crous Chemicals

31 aug 2017
voorstelling Crous Chemicals

Andiman & Co is lid van de International Association of Public Transports

21 aug 2017
Andiman & Co is lid van de International Association of Public Transports

ANDIMAN & Co en Compin - Fainsa bundelen hun krachten

10 mei 2017
ANDIMAN & Co verbindt zijn ervaring met deze van Compin - Fainsa om u nog meer comfort te bieden.
Voir toutes les news de cette catégorie

Translec

Terug

Translec ontwerpt en produceert moderne buiten- en binnenverlichting, alsook elektronische bedieningssystemen voor spoorwegen.

TRANSLEC is gespecialiseerd in het fotometrische, elektronische en mechanische aspect met interne ontwerpmogelijkheden.

  Translec
 

Buitenverlichting

Translec is marktleider op het gebied van buitenverlichtingsystemen. Zij maken gebruik van de nieuwste lichtbronnen waaronder light emitting diodes (LED's), High Intensity Discharge (HID) en halogeenlampen. Daarnaast bieden zij een geïntegreerd buitenverlichtingsysteem met daarin alle lichtunits, voedingen, controles en opvolging om de installatietijd te verkorten en de werkprestaties te verbeteren.

Translec biedt een waaier van koplampen die verblinding beperken voor de treinbestuurders die uit de andere richting komen. Omdat ze van ver zichtbaar zijn, is het grondpersoneel vooraf gewaarschuwd.

Deze uiterst betrouwbare verlichtingssystemen maken een constant lichtrendement mogelijk en vereisen zeer weinig onderhoud.

 

Binnenverlichting

Translec ontwerpt en produceert esthetische en functionele verlichtingsystemen voor spoorwegen (tl-lampen, LED's, optische vezels en lichtbronnen op basis van gloeilampen). Deze moderne systemen doen de kosten aanzienlijk dalen. Translec maakt ook elektronische systemen zoals deurbedieningen, eenheden voor controle en bewaking.