News

Andiman & Co et ses partenaires

13 févr. 2019
Andiman & Co sera présent au SIFER 2019 avec ses partenaires

Andiman & Co au SIFER 2019

30 janv. 2019
Andiman & Co sera présent au SIFER 2019 du 26 au 28 Mars 2019

Nouvelle gamme de produits : Powerve

15 oct. 2018
Andiman & Co présente un nouveau système portable de pesage des véhicules ferroviaires

Nouvelle gamme de produits : Elpa

12 oct. 2018
Andiman & Co présente un nouveau systeme anti-bruit pour les chemins de fer.
Voir toutes les news de cette catégorie

Translec

Retour

Translec ontwerpt en produceert moderne buiten- en binnenverlichting, alsook elektronische bedieningssystemen voor spoorwegen.

TRANSLEC is gespecialiseerd in het fotometrische, elektronische en mechanische aspect met interne ontwerpmogelijkheden.

  Translec
 

Buitenverlichting

Translec is marktleider op het gebied van buitenverlichtingsystemen. Zij maken gebruik van de nieuwste lichtbronnen waaronder light emitting diodes (LED's), High Intensity Discharge (HID) en halogeenlampen. Daarnaast bieden zij een geïntegreerd buitenverlichtingsysteem met daarin alle lichtunits, voedingen, controles en opvolging om de installatietijd te verkorten en de werkprestaties te verbeteren.

Translec biedt een waaier van koplampen die verblinding beperken voor de treinbestuurders die uit de andere richting komen. Omdat ze van ver zichtbaar zijn, is het grondpersoneel vooraf gewaarschuwd.

Deze uiterst betrouwbare verlichtingssystemen maken een constant lichtrendement mogelijk en vereisen zeer weinig onderhoud.

 

Binnenverlichting

Translec ontwerpt en produceert esthetische en functionele verlichtingsystemen voor spoorwegen (tl-lampen, LED's, optische vezels en lichtbronnen op basis van gloeilampen). Deze moderne systemen doen de kosten aanzienlijk dalen. Translec maakt ook elektronische systemen zoals deurbedieningen, eenheden voor controle en bewaking.