News

Andiman & Co certifié EN ISO 9001:2015 depuis le 11 Décembre 2017

11 déc. 2017
Andiman & Co certifié EN ISO 9001:2015 depuis le 11 Décembre 2017

Crous Chemicals

31 août 2017
Présentation de Crous Chemicals

Andiman & Co est membre de l' International Association of Public Transports

21 août 2017
Andiman & Co est membre de l' International Association of Public Transports

Andiman & co en partenariat avec Compin - Fainsa

10 mai 2017
Compin - Fainsa devient partenaire de ANDIMAN & Co !
Voir toutes les news de cette catégorie

Translec

Retour

Translec ontwerpt en produceert moderne buiten- en binnenverlichting, alsook elektronische bedieningssystemen voor spoorwegen.

TRANSLEC is gespecialiseerd in het fotometrische, elektronische en mechanische aspect met interne ontwerpmogelijkheden.

  Translec
 

Buitenverlichting

Translec is marktleider op het gebied van buitenverlichtingsystemen. Zij maken gebruik van de nieuwste lichtbronnen waaronder light emitting diodes (LED's), High Intensity Discharge (HID) en halogeenlampen. Daarnaast bieden zij een geïntegreerd buitenverlichtingsysteem met daarin alle lichtunits, voedingen, controles en opvolging om de installatietijd te verkorten en de werkprestaties te verbeteren.

Translec biedt een waaier van koplampen die verblinding beperken voor de treinbestuurders die uit de andere richting komen. Omdat ze van ver zichtbaar zijn, is het grondpersoneel vooraf gewaarschuwd.

Deze uiterst betrouwbare verlichtingssystemen maken een constant lichtrendement mogelijk en vereisen zeer weinig onderhoud.

 

Binnenverlichting

Translec ontwerpt en produceert esthetische en functionele verlichtingsystemen voor spoorwegen (tl-lampen, LED's, optische vezels en lichtbronnen op basis van gloeilampen). Deze moderne systemen doen de kosten aanzienlijk dalen. Translec maakt ook elektronische systemen zoals deurbedieningen, eenheden voor controle en bewaking.