Andiman & co Benelux

Rue de la Légende 45b
4141 Sprimont - Belgium
Tél: +32 (0)4 360 78 85
Fax: +32(0)4 360 78 86
info@andiman.be

ANDIMAN & CO SARL

251, rue Joseph Louis Lagrange
59300 Famars – France
info@andiman.fr

ANDIMAN & Co en Compin - Fainsa bundelen hun krachten

10-5-2017

ANDIMAN & Co en Compin - Fainsa bundelen hun krachten


ANDIMAN & Co verbindt zijn ervaring met deze van Compin - Fainsa om u nog meer comfort te bieden.

Compin - Fainsa is de architect van de “floor to floor “ oplossingen met een uitgebreid gamma innoverende producten voor de rail-industrie, vaak leider in hun markt, zoals vloersystemen, stoelen, plafonds, enz….

  • Een uniek aanbod :een uitgebreid gamma standaard producten, beschikbaar en eenvoudig aan te passen , maar ook een aanbod « op maat », maakt van Compin – Fainsa een unieke speler op de markt.
  • Prijs en vraag op elkaar afgestemd : wat ook de vraag mag zijn, Compin-Fainsa stemt zijn technisch en commercieel aanbod af op de noden van de klant, met respect voor kwaliteit en service.
  • Een hoogwaardige technische expertise : een toegewijd R&D team, een innovatieve spirit, servicegerichtheid, zorgen ervoor dat er kan worden geanticipeerd op de vragen van klanten en de noden van de reizigers m.b.t. de voorgestelde producten.
  • Kwalitatieve producten en een performante logistiek : kwaliteitsproducten wat ook de eisen van de klanten zijn. Een beheersing van het logistieke proces, flexibel en aangepast aan de operationele noden van de verschillende klanten.
  • Een solide groep : met meer dan 100 jaar ervaring, financieel sterk, een garantie op lange termijn voor zowel klanten als leveranciers.

Het Andiman & Co team

 


Afdrukken Stuur dit bericht naar een vriend
Stuur dit bericht naar een vriend
Uw gegevens :

Uw naam :
Uw email :
Coordonnées de vos ami(e)s :
Naam : Email :