Andiman & co Benelux

Rue de la Légende 45b
4141 Sprimont - Belgium
Tél: +32 (0)4 360 78 85
Fax: +32(0)4 360 78 86
info@andiman.be

ANDIMAN & CO SARL

251, rue Joseph Louis Lagrange
59300 Famars – France
info@andiman.fr

Kwaliteit en responsiviteit zijn de sleutelwoorden

 

Met de snelheid van een HST
 
Manuel Dimblon, de General Manager van Andiman & Co, is blij. Zijn bedrijf, dat gevestigd is in Louveigné, blijft maar groeien. Een vaststelling die vooral te danken is aan de precisie van de diensten die het levert aan zijn klanten.
« Van meet af aan hebben we ons vooral gericht op de spoorwegsector. Wij zijn ook actief in de militaire sector, aangezien we een NAVO-certificatie hebben. Een vergunning die ons in staat stelt om bepaalde specifieke onderdelen te leveren. Maar dit vormt slechts een deel van onze activiteit. »
 
De spoorwegmarkt is behoorlijk scherp. Andiman & Co werkt dus voornamelijk op basis van lastenboeken. « We richten ons op het maken van subgehelen die in gehelen geïntegreerd worden. Met andere woorden, we maken deel uit van een keten waarvoor we een hele reeks elementen produceren, zoals bekabeling en behuizingen. Klanten vaak ons vragen om te helpen bij veranderingen die moeten worden uitgevoerd voor treinen en trams, maar we krijgen ook steeds meer de vraag om interventies te doen op bussen. Zo is er bijvoorbeeld de installatie van besturingssystemen. »
Om te voldoen aan de verwachtingen beschikt Andiman & Co uiteraard over geavanceerde apparatuur die steeds garant staat voor precisie en kwaliteit.  « Zodra het product is gemaakt, stellen we het ter beschikking van de klant, die dan een hele reeks tests kan doen. Als de resultaten beantwoorden aan de verwachtingen, wordt er eerst een proefserie opgestart, en daarna een serie. In feite evolueert het product steeds in functie van de vragen van de klant, maar ook vanwege de steeds strengere veiligheids- en technische normen. »
 
En de spoorwegindustrie, is die veelbelovend in België, of moet er altijd verder gekeken worden? « De markt is zo complex dat elk bedrijf gespecialiseerd is in een bepaald gebied, zoals rollend materieel of infrastructuur. Momenteel zijn we goed vertegenwoordigd in de Benelux, Frankrijk en Duitsland, en we hebben er niets op tegen om verdere markten te betreden. We hebben al wel contacten, maar we gaan liever step by step vooruit. »
 
Een begrijpelijke voorzichtigheid, meer bepaald op het vlak van interventie. « Naast de kwaliteit van onze onderdelen, zijn we ook trots op onze responsiviteit. We hebben een logistieke structuur die ons in staat stelt om snel tussen te komen bij de klanten. Het zijn bijzondere sectoren waarin snelheid erg belangrijk is. Zodra de klant een probleem heeft, komen we rechtstreeks tussen door het onderdeel te leveren uit onze eigen voorraad, dat vervolgens ter plaatse geleverd wordt. De downtime in verband met dergelijk materiaal is erg duur. Onze klanten kunnen het zich niet veroorloven om hun activiteiten 15 dagen lang stil te leggen. Dus proberen we ons te onderscheiden door nog beter te luisteren naar onze klanten. »
Het kan zonder fout worden gezegd, Andiman & Co gaat even snel vooruit als een hogesnelheidstrein
 

Afdrukken Stuur dit bericht naar een vriend
Stuur dit bericht naar een vriend
Uw gegevens :

Uw naam :
Uw email :
Coordonnées de vos ami(e)s :
Naam : Email :